Kasvohoidot

 

Musitathan, että kauniin ihon yksi salaisuus piilee säännöllisessä kotihoidossa; tehokkailla ja oikeilla tuotteilla. On siis ensiarvoisen tärkeää että hoidat ihoasi hoidon jälkeen kotona oikein, niin saat maksimaalisen hyödyn. Hoidon aikana siis avaamme tien ihosi paremmalle toiminnalle johon saa käyntisi aikana tietoa ihosi hyvinvointia tukevista tuotteista ja vaikeampienkien  ongelmien hoitomahdollisuuksista.

Hoitolassa saat hyvän alun tai lisäboostia kotihoitoon.

 

Olemme erikoistuneet kasvohoitoihin ja valikoima on laaja!

Mikäli valinnan tekeminen on aluksi vaikeaa, varaa itsellesi nettiajanvarauksesta kasvohoitomme "Sweetheart"-, niin katsomme yhdessä hoitolassa Sinulle sopivan hoitokokonaisuuden...

 

Uutuus!!  Hydrogen  alk.97€ Tutustumistarjous alk. 85€

CARETECH HYDROGEN-  Ihonhoitolaite joka poistaa kivuttomasti myrkkyjä pintaa syvemmältä! Rauhoittaa tehokkaasti tulehduksia, kirkastaa ja pehmentää ihosi.

VAIN PUHDASTA VETTÄ


Caretech HYDROGEN laite pystyy välittömästi tuottamaan vetypitoista vettä, jonka pitoisuus on jopa 1480 miljardis-osaa (ppb) ja poistamaan vapaat radikaalitsolujen sisä- ja ulkopuolelta. Caretech Hydrogen hoito estää vapaiden radikaalien hyökkäyksen solukalvolle, soluytimeen ja DNA:han ja poistaa myrkyt solun sisä- ja ulkopuolelta.

Solun toiminta häiriintyy vapaiden radikaalien kuten auringonvalon, ilmansaasteiden, tupakoinnin, kemikaalien, torjunta-aineiden yms. vaikutuksesta

CARETECH HYDROGEN 4 VAIHEINEN HOITO
Hoidossa käytetään puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille, myös herkälle iholle. Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia, tuloksen näkee ja tuntee välittömästi.
Hoidosta toipuminen on välitön, voit meikata, urheilla ja saunoa.

Vaihe1 puhdistetaan ihon uloin kerros
Vaihe2 puhdistetaan kasvojen T-alue
Vaihe3 puhdistetaan ihohuokoset
Vaihe4 puhdistetaan pintaa syvemmältä, poistaa vapaat radikaalit solujen sisä- ja ulkopuolelta

45 min 97€ Tutustumistarjous 85€

70 min  125€ (sisältää myös tarvittaessa mekaanista puhdistusta ja/tai hartiahieronnan) Tustumistajous 115€

TULEHDUSTEN HOITO, PUHDISTAMINEN, UUDISTAMINEN, IHON PEHMENTÄMINEN  JA TASOITTAMINEN, SOPII MYÖS MIEHILLE

Uutuus!!

Nannic Delux radiofrekvenssihoito   145€

Moderni teknologia mahdollistaa kasvojenkohotuksen ilman kirurgista käsittelyä. Tehokkaalla laitteilla tehtävä hoito saa sinut näyttämään raikkaalta, elinvoimaiselta, uudistuneelta omalta itseltäsi. 

MITÄ HOIDETAAN?

Nannic  radiofrekvenssillä saamme tuloksia seuraavissa ihon haasteissa: ihon veltostuminen, kasvojen valahtaminen, poskipäiden valahtaminen, kaksoisleuka, hamsterinposket, silmäpussit, juonteet, rypyt, silmänympärysihon juonteikkuus, ihon epätasainen väri, tulehdukset, akne, eloton iho, harmaa iho, couperosa ja rosacea. Hoidolla saadaan myös hyviä tuloksia vartalon ongelmakohtiin kuten  selluliittiin ja venymäjälkiin.

Hoito sopii otettavaksi yksittäisenä tehokkaana kasvohoitona. Pysyvien hoitotulosten aikaansaamiseksi suosittelemme sarjahoitoa 3-5 hoidon sarjana. Sarjan jälkeen suosittelemme ylläpitohoitoja 1-3 kuukauden välein. Hoitorytmi riippuu ihosi tarpeista. 

Tutustumistarjouksena sarjahoidon ottajalle (väh 3x) tarjoamme ilmaisen hoitokerran käsivarsien eli "allien" kiinteytykseen!

LUe lisää hoidosta täältä

KIINTEYTYS, KASVOJENKOHOTUS, VAHVISTAMINEN, TULEHDUSTEN HOITO, SOPII MYÖS MIEHILLE
Vatsaniho-4-käsittelyä
Kaksoisleuka-ja-couperosa
Akneihon-hoito
NBETreatmentRF
Vatsaniho-4-käsittelyä
Kaksoisleuka-ja-couperosa
Akneihon-hoito
NBETreatmentRF

Lift Meso Consept  alk. 139€

MIKRONEULAUS & HAPPOHOITO

Huipputehokas Lift MESO consept- koneellinen mikroneulaus sekä AHA-happokuorinta. Sarjahoito jolla vaikutetaan tehokkaasti ihon pinnan kauneuteen; pintajuonteisiin-ja ryppyihin, aknearpiin, laajentuneisiin ihohuokosiin, pigmenttivirheisiin, sekä iän myötä ohenevaan ihoon.  Neulauksessa tehdään pieniä mikroaukkoja joita pitkin ihoon viedään hyaluronihappoa, vitamiineja ja erilaisia peptidejä. Neulaus yhdessä tehoaineiden kanssa mm. kiihdyttää ihossa kollageenin ja elastiinin tuotantoa joka puolestaan vahvistaa ja tukee ihokudoksen rakennetta. Hoidossa käsitellään kasvot ja kaula. Suositeltava hoitoväli 2-4 viikkoa, vähintään 3 kertaa. Jos käytät Environ tuotteita, voimme tehdä neulauksen myös Environ tuotteilla

Ensimmäinen hoitokerta 149€  

Seuraavat hoidot kun ne tehdään sarjahoitona eli max. 4vko edellisestä hoidosta  139€

Ylläpitohoito 149€ (3-6kk sarjahoidosta)

Decolleteen käsittely kasvojen ja kaulan lisäksi +40% hintaan/per hoitokerta

 

UUDISTAMINEN, IHON PINNAN TASOITTAMINEN, KIRKASTUS, VAHVISTAMINEN, ENVIRON KASVOHOITO

Uutuus!!

Flower Garden  79€


Darphin kasvohoito, joka hemmottelee aistejasi. Vahvistaa ja rauhoittaa herkkä ihoa, kosteuttaa tehokkaasti janoista ihoa ja pehmentää lempeästi herkimmänkin hipiän. Kesto 60min

 

HEMMOTTELU, IHON KOSTEUTTAMINEN, iHON RAUHOITTAMINEN, DARPHIN KASVOHOITO, RENTOUTUMINEN

Make me Smoothie 83€

  HAPPOHOITO

Happohoidolla vaikutetaan suotuisasti harmaantuneeseen ihoon sekä tulehduksiin esim. akneen, pigmenttivaurioihin, sameaan ihoon, karheuteen, pintakuivuudesta johtuviin juonteisiin ja ruusufinniin.

Happo ja sen vahvuus valitaan aina yksilöllisesti. Valitsemillamme tuotteilla vältämme epidermiksen solujen turhaa rasittamista ja tuemme terveen ihon luonnollisia toimintoja hellävaraisesti.

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla. Sarja kevyitä happokuorintoja tuottaa paksumman, terveemmän ja tasaisemman ihon. Jos kuollutta ihosolukkoa on paljon, saattaa iho hilseillä parin päivän ajan.   Hoidon jälkeen aurinkoa on syytä välttää kaksi viikkoa. Hoidon voi tehdä 1x viikossa, noin 5-6 viikon ajan, tai vain kertaluontoisesti kirkastamaan ihoa. 

Ensimmäinen hoitokerta 79€  

Seuraavat hoidot kun ne tehdään sarjahoitona eli max. 3vko edellisestä hoidosta  69€

Decolleteen tai kämmenselkien käsittely kasvojen ja kaulan lisäksi +40% hintaan/per hoitokerta

UUDISTAMINEN, KIRKASTUS, SYVÄPUHDISTUS, SOPII MYÖS MIEHILLE

Vitamin touch 105€

VITAMIINIHOITO

TEHOKAS SUOSIKKIHOITOMME! 

Kolmivaiheinen, miellyttävä antioksidanttihoito!

-Ihon tehokas kuorinta miedolla hapolla pehmentää ihon pintaa, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja tekee tietä tuleville hoitotuotteille

-Ultraäänellä tehdään ihoon pieniä tiehyitä ja imeytetään ihoon vitamiineja ja kosteutta

-"Sähkönaamio", joka vie syvälle ihoon tehokkaan cocktailin vitamiineja ja napakoittaa ihon pintaa. Tunnet ja näet tuloksen heti. 

Loistava esim. muutama päivä ennen juhlia. 

Ensimmäinen hoitokerta 105€  

Seuraavat hoidot kun ne tehdään sarjahoitona eli max. 4vko edellisestä hoidosta  99€

UUDISTAMINEN, KIRKASTUS, KIINTEYTYS, RAVITSEMINEN, SOPII MYÖS MIEHILLE

Lime to Detox 79€

MEKAANINEN IHONPUHDISTUS 

Iholle joka tuntuu tukkoiselta, ja epätasaiselta. Mustapäitä, näppylöitä, miliumeja? Valitse tämä hoito niin puhdistamme näkyviä epäpuhtauksia mekaanisesti, tehokkaan kuorinnan jälkeen ihosi hengittää jälleen helpommin ja hoitotuotteet aktivoivat ihon luonnollista puhdistumista (Detox-vaikutus). Ihosi saattaa punoittaa tämän hoidon jälkeen joten älä suunnittele tärkeää menoa samalle illalle.

Kesto 75min

SYVÄPUHDISTUS, KIRKASTUS, SOPII MYÖS MIEHILLE, ELEMIS KASVOHOITO

Paradise  78€

 rauhoita ihosi ja mielesi

Anna stressaantuneelle, harmaalle ja elottomalle iholle kunnon superfood-vitamiinilataus! Herkkä ja kuiva iho hyötyy tästä hellästä ja nautinnollisesta matkasta kukkien ja hedelmien tuoksumaailmaan. hoito ei sisällä laitteita, ainoastaan tehokkaita tuotteita ja hieronta. kesto 50min

RENTOUTUS, KOSTEUTUS,KIRKASTUS, SOPII MYÖS MIEHILLE, AROMATERAPIA

No filter needed 136€

KASVOJEN "TÄYSREMONTTI"

 Jos kaipaat perusteellista "remonttia", valitse tämä hoito!

-Ripsien & kulmien värjäys sekä muotoilu
-Ihokarvojen poisto kasvojen alueelta (tarvittaessa)
-Ihon kuorinta ja mekaaninen ihonpuhdistus
-Ultraäänihoito
(kiinteytys/hoitoseerumin imeytys)
-Kasvo-ja hartiahieronta
-Naamio
-Kesto 120min

PUHDISTUS, KOSTEUTUS, KIRKASTUS UUDISTAMINEN, RENTOUTUS

Marenki Signature  98€ 

HEMMOTTELUA

Marengin nimikkokasvohoito, jossa yhdistyvät useat ihanat elementit kuten erilaiset hierontatekniikat, rentoutus sekä ihon hoidollisuus.

Tässä hoidossa tuon myös herkullisen kattauksen ihanan hemmottelevia tuotteita ihollesi. Tämä hoito on ylellinen lahja itsellesi tai rakkaallesi. Hoidon kruunaa lasillinen kuohuvaa.

RENTOUTUS, KOSTEUTUS, KIRKASTUS

Sweetheart alk 79€

Vaikea valita sopiva kasvohoito? Ei HÄTÄÄ! Jos kasvohoitomme eivät ole vielä tulleet sinulle tutuksi, voit aluksi varata tämän 75min mittaisen kasvohoidon, ja saapuessasi katsomme yhdessä sopivimman hoidon. Hoidon hinta määräytyy valitun hoidon mukaan

KÄY KATSOMASSA MYÖS OPPILASTYÖNÄ TEHTÄVÄT KASVOHOIDOT, KUTEN IHANA SUKLAA & mANGO- KASVOHOITO. 

LISÄKSI KOLMANNEN VUODEN OPISKELIJA MINJA TEKEE OSAN TÄMÄN SIVUN HOIDOISTA -10% NORMAALIHINNOISTA.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

Marenki Day Spa

Laurinkatu 57, 3.krs   08100 Lohja

(sisäänkäynti Nordean vierestä, keskusaukion puolelta)

 @Pages powered by Sirpa Ristimäki