NANNIC-logo-grey-Skin-care-by-scienc-RGB

Nannic valikoitui Marenkiin luonnollisesti täydentämäämn upeita nannic hoitoja. Nannicin ihonhoitotuotteet eivät vahingoita ihon omaa hydrolipidikalvoa. Hydrolipidikalvon tehtävänä on suojella ihoa ulkoisilta tekijöiltä kuten bakteereilta ja saasteilta. Lisäksi se estää kosteuden haihtumisen iholta yhdessä sarveissolukerroksen kanssa. Laadukkaissa Nannic ihonhoitotuotteissa on lamellaarirakenne, joka on samankaltainen ihon hydrolipidikalvon kanssa. Vaikuttavien aineiden kuljettimina toimii misellit, jotka ovat molekyylikooltaan pienempiä kuin liposomit. NANNIC bioaktiivisissa hoitotuotteissa ei ole kemiallisia emulgaattoreita

darphin on palannut valikoimiimme pienen tauon jälkeen, kun tuoteperhe on kasvanut mahdollistaen laajemman hoitovalikoiman. Olen työskennellyt monilla sarjoilla, mutta darphin on aina ollut se eniten minun näköiseni sarja.

Aromaterpia on Darphin filosofian sielu ja sydän. Valikoima luonnon puhtaimpia kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä vaikuttavat ihon ja hengityksen kautta ulottaen voimansa syvälle ihoon herättäen kaikki ihon toiminnot. Aromaterpian kokonaisvaltainen vaikutus on suunnaton – hoidon tehon ja lempeyden täydellinen harmonia.

Marenki day spassa saatavilla siis ihanat hoidot ja tuotteet

ProDefinition-banner.jpg

Elemis on Englannin johtava spa ja ihonhoitomerkki.

Luonnollisesti tehokkaiden ainesosien ja uusimman teknologian menestyksellisen yhdistelmän ansiosta Elemis voi tarjota markkinoiden tehokkaimpia ja tuloksellisimpia tuotteita ja hoitoja.

Elemis- tuotteet ovat ainutlaatuisia ja hoidot on palkittu yli 200 kertaa vuosien varrella.
Elemis-hoito on unohtumattoman kokonaisvaltainen kokemus!

 

Saatavissa yli 1600 Spassa, kauneushoitolassa, salongissa, travel spassa, risteilyaluksella ja tavarataloissa ympäri maailmaa

 

environ-feature.jpg

Marenki Day Spa

Laurinkatu 57, 3.krs   08100 Lohja

(sisäänkäynti Nordean vierestä, keskusaukion puolelta)

 @Pages powered by Sirpa Ristimäki